top of page
Livraison de poisson Bruxelles

AKSU FISH IN WEMMEL (BRUSSEL),
VISWINKEL  - GROOTHANDEL, HORECALEVERANCIER SINDS 1986

scroll
intro

Bij Aksu Fish, groothandel in zeevruchten in de regio Brussel, zijn we gewend om met horecaprofessionals te werken. Wij weten hoe druk uw dagen zijn! Om u tijd te besparen en het uw leven gemakkelijker te maken, zorgen wij voor de levering van schaaldieren en verse vis rechtstreeks naar uw keuken, elke dag van de week.

Profiteer van onze expertise en speciale voorwaarden!

verse vis

LEVERING VAN VERSE VIS EN ANDERE VISPRODUCTEN

poissons

TRANSPORT EN KWALITEITSGARANTIE

Met onze koelwagen, ontworpen voor de horeca, kunnen we garanderen dat de koudeketen perfect wordt gerespecteerd en kunnen we u ook diepgevroren vis aanbieden. Dit betekent dat u kunt genieten van vis, schelp- en schaaldieren van topkwaliteit!

Kies uit seizoensproducten en ons uitgebreide assortiment dat het hele jaar door beschikbaar is. Leveringen zeven dagen per week!

Als specialisten controleren we zorgvuldig onze dagelijkse visleveringen en voldoen we aan alle hygiënenormen tijdens elke verwerkingsfase. We werken alleen samen met betrouwbare leveranciers.

Geniet van de smaak van vers gevangen vis!

Kopje verse vis

KWALITEITS- EN VERSHEIDCONTROLE

marbre

SERVEER HEERLIJKE GERECHTEN MET VERSE VIS AAN UW KLANTEN DANKZIJ DE DAGELIJKSE LEVERINGEN VAN AKSU FISH IN BRUSSEL EN OMGEVING!

bottom of page